Delvator Hitachi serviceavtal

Trygga serviceavtal

Trygga serviceavtal för trygga verksamheter
Trygghet är nyckelordet när det kommer till serviceavtal. Därför jobbar vi på Delvator ständigt med att förbättra och utveckla våra serviceavtal för att de ska motsvara dagens marknad och våra kunders önskemål. Allt med målsättningen att ge din Hitachi-maskin bästa möjliga förutsättningar, med ökad livslängd och minskad risk för stilleståndstid i fokus.

  • Ekonomisk trygghet genom förlängd fabriksgaranti på din Hitachi.
  • Minskad risk för stillestånd, eftersom vi kontrollerar din maskin vid regelbundna servicetillfällen och garanterar att den alltid har Hitachi originalreservdelar.
  • Hitachi originalservice garanterar bästa möjliga livslängd på maskinen och bidrar även till att säkerställa andrahandsvärdet på din maskin.
  • Ett fast timpris underlättar vid upphandlingar och företagets ekonomiska planering.
  • Ständig kontroll av status via maskinens inbyggda övervakningssystem gör att vi kan ta fram viktig driftinformation om din maskin och planera in servicetillfällen.
  • Standardavtal eller skräddarsydda serviceavtal.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss:

 serviceavtal@delvator.se
 0413-692 00

Serviceavtal med ConSite

Hitachi har som första maskintillverkare utvecklat och lanserat ConSite Oil Sensor som sitter monterade i både motor och hydraulsystem för kontinuerlig övervakning av oljornas kvalitet och egenskaper. Detta ökar tryggheten i din investering och minskar risken för skador.
För maskiner med ConSite Oil Sensor ingår dessutom en drivlinegaranti på 3 år eller 6 000 timmar vid tecknande av Serviceavtal.

Trygg med din hjullastare

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med din investering av Hitachi hjullastare. Hitachi hjullastare är uppbyggda med årtionden av erfarenhet från jordens alla hörn. Vi vet att de presterar bra och erbjuder högsta driftsäkerhet och för att du som kund ska känna samma trygghet erbjuder Hitachi 3 års eller 5 000 timmars kostnadsfri fabriksgaranti för alla hjullastare med Serviceavtal.

Trygghet med Delvator AB

Oavsett vilken Hitachi maskin du investerar i har du möjlighet att känna extra trygghet i samband med Serviceavtal. Tecknar du ett standard serviceavtal i 2 år eller 3 000 timmar med Delvator AB så förlängs din fabriksgaranti under samma period, kostnadsfritt. Alla har möjligheten att ta del av denna ökade trygghet.

Garanterad trygghet med Serviceavtal

Genom att teckna ett serviceavtal på din nya maskin får du inte bara ett enklare underhåll och bibehållen driftssäkerhet utan kan även känna trygghet i att ta del av en utökad garanti. Hitachi och Delvator AB erbjuder ett antal olika serviceavtal beroende på maskintyp och behov där även en förlängd fabriks- eller drivlinegaranti ingår kostnadsfritt.
För fullständiga villkor kontakta Delvator AB.

 serviceavtal@delvator.se
 0413-692 00

Hitachi-6-range warranty