Delvator Hitachi serviceavtal

Trygga serviceavtal

Trygga serviceavtal för trygga verksamheter
Trygghet är nyckelordet när det kommer till serviceavtal. Därför jobbar vi på Delvator ständigt med att förbättra och utveckla våra serviceavtal för att de ska motsvara dagens marknad och våra kunders önskemål. Allt med målsättningen att ge din Hitachi-maskin bästa möjliga förutsättningar, med ökad livslängd och minskad risk för stilleståndstid i fokus.

  • Ekonomisk trygghet genom förlängd fabriksgaranti på din Hitachi.
  • Minskad risk för stillestånd, eftersom vi kontrollerar din maskin vid regelbundna servicetillfällen och garanterar att den alltid har Hitachi originalreservdelar.
  • Hitachi originalservice garanterar bästa möjliga livslängd på maskinen och bidrar även till att säkerställa andrahandsvärdet på din maskin.
  • Ett fast timpris underlättar vid upphandlingar och företagets ekonomiska planering.
  • Ständig kontroll av status via maskinens inbyggda övervakningssystem gör att vi kan ta fram viktig driftinformation om din maskin och planera in servicetillfällen.
  • Standardavtal eller skräddarsydda serviceavtal.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss:

 serviceavtal@delvator.se
 0413-692 00

Serviceavtal med ConSite

Hitachi har som första maskintillverkare utvecklat och lanserat den unika ConSite Oil Sensor som sitter monterad i både motor och hydraulsystem för kontinuerlig övervakning av oljornas kvalitet och egenskaper. Detta ökar tryggheten i din investering och minskar risken för skador.
För ZX-6 maskiner med ConSite Oil Sensor kan det dessutom ingå en drivlinegaranti på 3 år eller 6 000 timmar vid tecknande av Serviceavtal.

Trygghet med Delvator AB

Oavsett vilken Hitachi du investerar i har du möjlighet att känna extra trygghet i samband med Serviceavtal.
Tecknar du ett standardmässigt serviceavtal för 3 000 timmar med Delvator AB så förlängs din fabriksgaranti till 2 år, kostnadsfritt.
Trygghet tillgängligt för alla.

Garanterad trygghet med Serviceavtal

Genom att teckna ett serviceavtal på din maskin får du inte bara ett enklare underhåll och bibehållen driftssäkerhet utan kan även känna trygghet i att ta del av en utökad garanti.

Hitachi och Delvator AB erbjuder flera olika serviceavtal beroende på maskintyp och önskemål där även en förlängning av fabriksgarantin kan ingå.
För fullständiga villkor kontakta Delvator AB.

 serviceavtal@delvator.se
 0413-692 00