Jobba med oss

Vi på Delvator sätter alltid våra kunder främst. Och vi jobbar tillsammans. På så vis jobbar vi bättre, vi utvecklas mer och framför allt så har vi roligare på jobbet: vi uppskattar äkta arbetsglädje! Därför är vi alltid på jakt efter engagerade och kompetenta medarbetare som vill växa tillsammans med oss.

Lediga tjänster

Vi anser att våra medarbetare och deras kompetens är vår främsta styrka. Att må bra på jobbet och hitta en bra balans mellan jobb och privatliv är också viktigt, tycker vi.

Vill du bli vår nya kollega? Ta en titt på våra lediga tjänster – eller skicka in en spontanansökan.

Just nu söker vi en säljare till Göteborg och inköps- och orderkoordinator till Eslöv.

 

Vill du jobba med Hitachi, marknadens bästa maskiner?

Säljare till Göteborgsdistriktet

Söker du efter en roll där du både får utmanas och skapa flexibilitet i din arbetsvardag? Är du kanske också en social kameleont som ser ett värde i varje skapad relation samt har ett intresse för teknik och maskiner? Då tror vi att du är rätt för oss.

Kanske kommer du bli förvånad när du upptäcker vilket engagemang vi har för entreprenadmaskiner. Med ett brinnande intresse för maskiner och äkta arbetsglädje har vi engagerade och kompetenta medarbetare som du kommer att få jobba tillsammans med. Nu får du chansen att arbeta med försäljning med målet att öka kunders lönsamhet. Och med hjälp av ett världsledande maskinprogram kombinerat med vår effektiva och pålitliga organisation kan vi göra just det! Vill du med vara med? Välkommen att ansöka!

 

Om tjänsten

I tjänsten som säljare hos oss hoppas vi att du kommer att ha roligt på jobbet! Du kommer att möta både stora och små projekt där du varje dag ser till att kundkontakten går lätt och smidigt. Du åker på kundmöten och representerar pålitliga premiumprodukter. Du jobbar målinriktat och relationsfokuserat med en hög tillgänglighet. Du arbetar självstyrande varje dag utifrån ditt distrikt som kommer att vara Dalsland, Bohuslän och norra Västra Götaland. Samarbetet med vår verkstad i Landvetter är avgörande där ni tillsammans arbetar för att leverera premiumprodukter enligt kunds förväntningar.

Eftersom du har möjlighet att styra dina dagar har du också möjlighet att påverka din lön, vilket är en stor fördel för den som drivs av att utmana sin prestation. Vidare har vi på Delvator ett stort fokus på att må bra på jobbet. Att hitta en balans mellan jobb och privatliv är också viktigt, tycker vi.

Som säljare är du också en del av ett team där alla jobbar för att nå ett mål: att leverera service i toppklass! Vi säljer inte bara marknadens bästa maskiner, utan en helhetsupplevelse och ett koncept. Det innebär ett stort ansvar, men du kommer inte vara ensam. Vi stöttar varandra. Vi är även i ett expansivt skede, vilket kommer att medföra många spännande förändringar framöver.

Delvator erbjuder, utöver det, bra finansiella villkor där du var dag har möjlighet att påverka din lön med hjälp av provision, men med en trygg och konkurrenskraftig grundlön. Du har även tillgång till tjänstebil.

 

Vi söker dig som…

..möter bekanta ansikten runt varje hörn, eftersom du älskar att både underhålla och inleda relationer. Du vill vara en i teamet, men också en vän. Det händer att du upplever att andra uppslukas av ditt säljande engagemang och du är personen som alltid jobbar för att nå nästa mål. Vi hoppas att nästa gång du gör det, får vi fira det med dig!

Då våra medarbetare och deras kompetens är vår främsta styrka har vi två önskemål från dig:

  • Teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande.
  • Dokumenterad flerårig framgångsrik erfarenhet av uppsökande försäljning, gärna från maskin- och/eller byggbranschen.

För att du ska trivas i tjänsten tror vi också att du har ett intresse för maskiner och teknik.

Denna tjänst sökes via extern länk här

——–

Inköps- och orderkoordinator till Delvator i Eslöv

Kort om tjänsten

Vi behöver förstärkning till vårt order-/inköpsteam. Vi är idag två personer som hanterar order och inköp för utrustning till Hitachimaskiner som säljs på den svenska marknaden.

Om du idag arbetar med eller har erfarenhet av att hantera och koordinera material/order kan detta vara en tjänst för dig. Du får ett stort ansvar med många kontaktytor vilket i gengäld ställer höga krav på service och noggrannhet.

Om företaget

Delvator är generalagent för Hitachis anläggningsmaskiner på den svenska marknaden. Vi har en framskjuten marknadsposition i Sverige, främst tack vare maskinernas höga kvalitet och vår kundorienterade organisation. Huvudkontoret ligger i Eslöv, med filialer placerade i Stockholm och Härnösand. Därtill kommer 10 säljställen och 21 serviceverkstäder utspridda över hela landet. Detta gör att vi alltid är nära våra kunder och kan ge bästa möjliga service. Läs gärna mer om oss på www.delvator.se.

Mer om tjänsten

Som en del av teamet ser du till att planera så att rätt material är på rätt plats i rätt tid. Du kommer att arbeta med order- och fakturahantering, inköp från svenska och utländska leverantörer samt inleveranser.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, strukturerad och noggrann. Du har ett stort eget driv och bidrar till den prestigelösa stämning som redan finns hos oss.
Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.

Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, ditt CV och personliga brev via mejl till: thomas.johnsson@delvator.se

Kontaktperson

Thomas Johnsson

0413-69211

Anställningsomfattning

Heltid

Tjänstgöringsort

Eslöv

 

Spontanansökan

    *Obligatoriska fält