Jobba med oss

Vi på Delvator sätter alltid våra kunder främst. Och vi jobbar tillsammans. På så vis jobbar vi bättre, vi utvecklas mer och framför allt så har vi roligare på jobbet: vi uppskattar äkta arbetsglädje! Därför är vi alltid på jakt efter engagerade och kompetenta medarbetare som vill växa tillsammans med oss.

Lediga tjänster

Vi anser att våra medarbetare och deras kompetens är vår främsta styrka. Att må bra på jobbet och hitta en bra balans mellan jobb och privatliv är också viktigt, tycker vi.

Vill du bli vår nya kollega? Ta en titt på våra lediga tjänster – eller skicka in en spontanansökan.

Just nu söker vi  fler utrustningsmekaniker till Eslöv och Stockholm. Vi söker också en ny verkstadschef i Stockholm.

Vill du jobba med Hitachi, marknadens bästa maskiner?

Mekaniker till Delvator i Eslöv och Arlandastad

Om tjänsterna

Mekaniker
Till våra verkstäder i Eslöv och Arlanda Stad söker vi nu fler mekaniker. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att utrusta nya maskiner för den svenska marknaden. Som mekaniker blir du en del i vårt verkstadsteam och får ett omväxlande arbete i en utvecklande miljö.

Maskinerna som levereras till den svenska marknaden har generellt en hög utrustningsspecifikation. Kundernas krav och skicklighet medför ytterligare stor individuell kundanpassning. Som mekaniker bör du ha kunskap i hydraulik, el och viss svets kunskap, du bör också ha god datavana. För att säkerställa att vi följer myndigheternas regler och krav samt att vi kan svara upp mot kundernas förväntningar utbildar vi kontinuerligt våra mekaniker, det rör sig då huvudsakligen om praktisk utbildning. Som ett led i utbildningen har vi också ett kontinuerligt utbyte med Hitachi och vår egen landsomspännande serviceorganisation.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom t ex entreprenad, lantbruk, fordons- eller verkstadsföretag. För att lyckas i rollen är du tekniskt intresserad, strukturerad och noggrann. Minst B körkort är ett krav. Vi ser gärna att du har tekniskt gymnasium eller motsvarande kompetens. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt Du måste vara serviceinriktad, ha ett stort eget driv och bidra till den prestigelösa stämning som redan finns hos oss.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, ditt CV och personliga brev via mail till: thomas.johnsson@delvator.se

Anställningsomfattning
Heltid

Tjänstgöringsort
Arlanda Stad, Stockholm eller Eslöv i Skåne

Kontakta Thomas Johnsson för mer info – 0413 692 11. Välkommen med din ansökan.

Verkstadschef Arlanda Stad, Stockholm

Vi söker en driven och engagerad ledare med intresse för att, tillsammans med våra medarbetare, utveckla vår verksamhet i Stockholmsregionen. Som verkstadschef ansvarar du för allt övergripande arbete vid vår anläggning i Arlandastad. Anläggningen består av verkstad samt mobila servicetekniker. Du arbetar aktivt för god lönsamhet och nöjda kunder.

Du rapporterar till Delvators Eftermarknadschef på huvudkontoret i Eslöv.

 

Arbetsuppgifter:

 • Driva och utveckla vår verksamhet i Stockholmsregionen.
 • Arbetsledning både när det gäller utrustning av nya maskiner i verkstaden samt för våra mobila servicetekniker.

Erfarenhet

 • God branschkännedom med affärstänk.
 • Maskintekniskt kunnande
 • Goda ledaregenskaper och förmåga att samarbeta internt och externt.
 • Goda kommunikationsegenskaper både i tal och skrift.
 • God vana kring processtyrt arbete.
 • God datakunskap.
 • B-körkort är ett krav.

Tjänstgöringsort
Arlanda Stad, Stockholm

Kontakta Thomas Johnsson för mer info – 0413 692 11. Välkommen med din ansökan.

Spontanansökan

  *Obligatoriska fält


  personal sökes