Pressrum

Vad händer på Delvator?

Här kan du se  nyheter inom Hitachi, vilka mässor vi kommer att vara med på, vad som skrivs i pressreleaser etc.

Delvator blir systerbolag till vår norska Hitachikollega.

Den 6 oktober har norska Sørenco AS förvärvat samtliga aktier i Delvator AB. Detta innebär att Delvator AB och Nasta AS blir systerbolag under ett gemensamt norskt moderbolag.

Det är en spännande tid har vi framför oss, där det kommer att vara som “vanligt” – samma logga, samma duktiga och kunniga säljare, samma serviceinriktade personal, samma telefonnummer, samma verkstäder. Och våra gamla, nya och kommande kunder betyder lika mycket för Delvator som alltid.

Kommentar från Christer Arvidson, ägare och tidigare VD för Delvator AB
”Det är med stolthet och glädje jag kan konstatera att Delvator sedan starten 1986 har utvecklats till en av de ledande leverantörerna av anläggningsmaskiner på den svenska marknaden.  Med hjälp av lojala och kunniga medarbetare, varav flera har varit med sedan starten, har vi byggt upp ett företag med gott rykte som står för kvalitet och stabilitet, där vi har hjälpt många svenska entreprenörer att utveckla sina företag genom att leverera och serva tusentals Hitachi-maskiner på svenska marknaden. Jag är glad att det är Nasta-gruppen i Norge som tar över stafettpinnen och den svenska Hitachi-verksamheten. Detta innebär att Delvator blir ett självständigt systerbolag till Nasta AS. Jag är säker på att ägarskiftet kommer att vara bra för våra kunder, våra anställda och för företaget. Tusen tack för 34 fantastiska år.
Jag önskar er alla varmt lycka till i framtiden.”

 

 

Läs mer på Mynewsdesk!

Nyheter

öppet hus, Eslöv
Pressinformation

Öppet hus – Eslöv, 2020

ÖPPET HUS i Eslöv, 29-30 januari, 2020. Bli en av de första att se nästa generation Hitachi grävmaskin, inte bara på svensk mark, utan även…
hindersmässan, Örebro, 22-24 januri 2020
Pressinformation
Hindersmässan – Örebro, 2020
delvator Hitachi grävare
Pressinformation
Entreprenad Live – Säve Depå, Göteborg, 2021

Kommande mässor

26-28 augusti 2021

Load Up North, Boden
Monter #1020

Juni 2022

Svenska Maskinmässan, Solvalla,
Stockholm
Monter N:12

20-22 maj 2021

Entreprenad Live Säve Depå,
Göteborg
Monter #557