Nyheter!

Vad händer och sker på Delvator? Läs våra pressreleaser, se vilka mässor och event vi kommer att finnas på – du hittar det här!

Senaste nytt:

Delvator expanderar!

Delvator AB har förvärvat sin tidigare servicelämnare i Arlandastad, HVL Maskin, och stärker sin närvaro i storstadsregionen. 

Mellansverige
Det har länge funnits en stor potential att etablera en egen sälj- och servicedepå i Mellansverige och det är med stor glädje vi nu stärker vår närvaro i Stockholmsområdet. I och med förvärvet av vår servicepartner HVL Maskin har Delvator nu de rätta förutsättningarna på plats, redan från start. Även det strategiska läget i Mellansverige med direkt anslutning till Arlanda gör det optimalt.
I Stockholmsområdet har Delvator två maskinsäljare med lång och gedigen erfarenhet: Håkan Svanberg och Richard Häll på Delvator i Arlandastad.

Perfekt ordning & samma personal
På Bristagatan 16, Arlandastad, står Hitachimaskiner uppradade i perfekt ordning på gården. Det är här Hitachi-kunder nu kommer att kunna besöka Delvator. Genom egen organisation, med samma nuvarande personal, på plats kommer Delvator närmare slutkunden och kundernas inflytande ökar.

En win-win för alla alltså!