Välkommen till vår monter!

Se de senaste nyheterna från Hitachi på Entreprenad Live, Ring Knutstorp i Helsingborg den 15–17 september.

Delvator firar 25 år som samarbetspartner och generalagent i Sverige för Hitachi och det vill vi så klart fira! Det gör vi bland annat genom att visa upp Hitachis allra senaste hjulgrävare, hjullastare och bandgrävare på Entreprenad Live.

 

En av de nya modellerna du kan bekanta dig med på mässan är Hjullastare Hitachi ZW220-7 som blev vald av tidningen ME:s ”Best in Show” på Entreprenad Live i Göteborg i höstas, nominerad för sina utomordentliga säkerhetsfunktioner, låga nivåer av ljud och vibrationer samt den eminenta förarkomforten. Maskinen finns för omgående leverans men även för uthyrning via Delvator Maskinuthyrning.

Läs mer om maskinen här.

 

Vi visar även upp Hitachis senaste Zaxis-7 hjulgrävare och berättar om de olika storlekarnas tekniska fördelar och nyheter. Från lillebror Hitachi ZX135W-7, som med sin smidiga svängradie gör att du kommer runt med motvikten och därmed hytten och klarar av att svänga 360°, till storebror Hitachi ZX175W-7 som tack vare sitt Aerial Angle-kamerasystem har ett 270-graders fågelperspektiv där föraren kan välja mellan sex bilder för att se den närmaste omgivningen.

 

Plus många andra nyheter och uppdateringar av våra maskiner. På plats möter du våra produktspecialister, nya som gamla, i vår monter. Vi tar även hand om de allra yngsta, nästa generationen av grävmaskinister med aktiviteter som underhåller och inspirerar.

 

På mässan informerar vi även om vårt nya koncept Try & Buy som ger dig möjlighet att hyra och testa våra maskiner tills du bestämt dig, för att sedan kunna köpa loss just den maskinen till ett fördelaktigt pris.

 

Att vi fått äran att vara generalagent i Sverige för Hitachi i 25 år är något vi är väldigt stolta över. Den trygghet det innebär med vår långa relation och de kontakter vi skapat genom åren har gett oss en bred kunskap om produkterna, vilket genomsyrar våra affärer med kunden när det gäller maskiner, service och eftermarknad. De många åren har också gett oss ett gott inflytande hos Hitachi och vår medverkan i produktutvecklingen märks tydligt på modellerna som tagits fram till den europeiska marknaden.

 

Kom gärna och ta en fika med oss i vår monter på mässan.
Du hittar oss i monter 203

 

Registrera din plats idag! 

Registrera dig på denna länk för att hämta din gratis biljett till Entreprenad Live:

Registrering – Entreprenad Live

Mässans öppettider:

Torsdagen den 15 september 10:00 – 17:00
Fredagen den 16 september 09:00 – 16:00
Lördagen den 17 september 09:00 – 15:00

 

Läs mer om mässan och få all information du behöver här!

 

Välkommen hälsar ditt Delvator Team, vi ser fram emot att träffa dig!

 

 

Följande maskiner hittar du i vår monter:

Bandgrävare:
ZX135US-7ZX250-7

Hjullastare:
ZW220-7

Hjulgrävare:
ZX135W-7ZX150W-7 • ZX175W-7

I montern finns även barnhörna, musik och kaffemoppe med fika!